بروزرسانی : 23 تیر 1403

آموزش درست کردن حلوای سوهانی

آموزش درست کردن حلوای سوهانی

حلوا، یکی از دسر های خوشمزه و مقوی، مخصوص کشور ایران است. حلوا انواع متنوعی دارد که نوع سوهانی آن با توجه به نزدیک بودن طعمی شبیهسوهان، طرفداران زیادی دارد.

برای آموزش کامل و مرحله به مرحلهطرز تهیه حلوا سوهانیدر ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه حلوا

  • آرد سنگک یا گندم ۱٫۵ لیوان
  • شیر frac12; لیوان
  • روغن مایع frac34; لیوان
  • مغز آجیل، پودر نارگیل و گل خشک جهت تزئین

مواد لازم برای شهد حلوا

  • شیر ۱ لیوان
  • شکر ۱ لیوان
  • گلاب frac14; لیوان
  • پودر هل frac14; قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده به مقدار کافی

آموزش طرز تهیه حلوا سوهانی

پخت این حلوا زمان نسبتا زیادی می برد زیرا حداقل باید ۴۰ دقیقه مواد تفت بخورند تا به رنگسوهاندربیاید. پس با حوصله باشید. اصلا نباید حلوا را رها کنید و باید مدام هم بزنید اگرنه گلوله گلوله می شود. زمان گفته شده حدودی می باشد و بسته به شعله گاز و نوع آرد شما متفاوت است.

آموزش درست کردن حلوای سوهانی

مرحله اول

برای تهیه حلوا سوهانی ابتدا شهد حلوا را تهیه نمایید تا در هنگام آماده کردن حلوا بلافاصله شهد آماده را به آن اضافه کنید. برای این منظور شیر را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب ریخته، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر حل شود.

آموزش درست کردن حلوای سوهانی

مرحله دوم

پس از اینکه شکر درون شیر حل شد، زعفران دم کرده را به همراه پودر هل و گلاب به قابلمه اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم و قبل از جوش آمدن، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا شهد نجوشد.

مرحله سوم

حالا شهد را از صافی رد کرده تا کاملا صاف و یکدست شود. در ادامه آرد را درون الک ریخته و درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس شیر را به همراه روغن مایع به تابه اضافه کرده و تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرتبط :طرز تهیه 2 مدل شیرینی و حلوا زنجبیلی + خواص فراوان زنجبیل
مرحله چهارم

در این مرحله آرد را به صورت مداوم با همزن دستی مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و آرد گلوله نشود. در ادامه مخلوط آرد را به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت مدام هم زده و تفت می دهیم تا رنگ آن به رنگ سوهان نزدیک شود.

مرحله پنجم

پس از گذشت این مدت، زمانی که رنگ آرد همانند سوهان شد، شهد را به آن اضافه کرده، سپس تند تند هم می زنیم و به روش گهوارهحلوارا درون تابه جمع می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم حلوا کمی خنک شود.

مرحله ششم

در نهایت حلوای آماده شده را درون یک قالب مناسب می ریزیم، سپس با پشت قاشق آن را منجسم کرده و درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. در ادامه حلوا را با آجیل و گل محمدی، با توجه به سلیقه خودتان تزیین کنید.

نکات مهم جهت تهیه سوهان حلوایی یا همان حلوای سوهانی

نکات مهم جهت تهیه سوهان حلوایی یا همان حلوای سوهانی

  • منظور از لیوان در اندازه گیری لیوان دسته دار فرانسوی است.
  • حرارت گاز باید ملایم باشد و مدام حلوا را هم بزنید تا نسوزد در این صورت تلخ خواهد شد.
  • استفاده از آرد گندم به حلوا طعم حلوای معمولی و یا حلوای شیر می دهد.
  • استفاده از آرد سبوس دار به حلوا طعم و رنگ سوهان می دهد.
  • اگر آرد سبوس دار ندارید می توانید نصف از آرد بربری و نصف آرد لواش استفاده نمایید.
  • کره یا روغن جامد را جایگزین روغن مایع نکنید.
  • بهتر است تابه اندازه و نچسب باشد.
  • حلوا را به اندازه ای هم بزنید که رنگش شبیه به رنگ سوهان شود.

آموزش درست کردن حلوای سوهانی

حلوا ,تهیه ,مرحله ,لیوان ,سوهانی ,حلوای ,تهیه حلوا ,روغن مایع ,حلوای سوهانی ,حلوا سوهانی ,حرارت ملایم ,کردن حلوای سوهانی
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها